Sesongen er i gang i Narvikfjellet - et unikt skianlegg omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Opplev ski kjøring i flotte preparerte løyper for både store og små.

Narvikfjellet Skisenter

Velkommen til Narvikfjellet, et unikt skianlegg omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane skianlegg! Vi byr på en annerledes skioppleelse, både for familien, toppturentusiasten, vennegjengen, aktive alpinister, og ellers alle med ski på beina!

Med sitt fantastiske landskap, magiske lys og bra skikjøring har Narvikfjellet i de senere år blitt verdenskjensom skidestinasjon.

I Narvik kan du stå på ski og nyte utstiken over vakre fjorder og høyreiste fjell på samme tid. Narvik har de senere år fått besøk av skientusiaster fra hele verden takket vær det unike skiterrenget.

Gondolbanen i Narvikfjellet

Gondolen i Narvik tar deg med 656 meter over havet, på bare 8 minutter. På Fjellheisrestauranten kan du nyte et godt måltid samtidig som du skuer ut over mektige fjell, fjorder og byen. I tillegg finner du kafé, peisestue, og uteområde hvor du kan nyte en kopp varm kakao og ta en liten pause fra gode, aktive opplevelser. Mer informasjon og billetter til Gondolbanen kan du kjøpe her

Aktiviteter i Narvikfjellet

Narvikfjellet tilbyr et mangfold av aktiviteter, om det er med familien, kjæresten, venner eller aleine vil du finne noe som passer for deg. Les mer om hva de tilbyr her.

For mer informasjon om Narvikfjellet, se Narvikfjellet.no